Još uvijek postoji šansa za meč Anderson VS Jones!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2013 09:40h Autor:

Anderson Silva i Jon Jones

Nakon što je Anderson Silva poslije gotovo punih sedam godina vladavine u UFC-ovoj srednjoj kategoriji izgubio titulu prvaka zahvaljujući porazu koji mu je nanio Chris Weidman, mnogi su smatrali da je propala priča o održavanju super borbe između Andersona i Jona Jonesa.

To je meč kojem su se svi radovali, među njima zasigurno najviše Dana White i braća Fertitta kojima bi to donijelo na desetke milijuna prihoda, a možda bi bio i najgledaniji MMA okršaj u povijesti.

No, čini se da ipak i dalje nije propalo sve, još uvijek postoji mala nada da do te borbe dođe. Preduvjet je da Anderson koncem ove godine u revanšu protiv Weidmana vrati svoju titulu.

"Mislim da je ovaj poraz promijenio Andersona na način na koji to još do sada nismo imali priliku vidjeti. Svatko će prije ili kasnije biti poražen, malo je tužno što je Anderson to doživio na taj način, ali jedna noć neće izbrisati sedam sjajnih proteklih godina. Ja sam uvjeren kako i dalje postoji mogućnost da dođe do super borbi o kojima se toliko priča zadnjih nekoliko mjeseci, ali naš kompletan fokus sad će ipak biti usmjeren prema povratku titule prvaka i revanšu s Weidmanom", rekao je Andersonov menadžer Ed Soares u razgovoru za Sherdog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI