Još tri borbe dodane na UFC Fight Night 38

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2014 21:12h Autor:

Norman Parke

Nakon što je objavljeno da će Shogun Rua i Dan Henderson predvoditi UFC Fight Night 38 u brazilskom Natalu brzo se počeo puniti i ostatak carda. Danas smo već najavili borbu Silera i Rony Jasona, a sada su najavljene još tri borbe.

Vjerojatno najzanimlivija od ove tri borbe održati će se u lakoj kategoriji, a sastati će se dva izuzetno talentirana borca, pobjednici dva izdanja Ultimate Fighera, Norman Parke (19-2) i Leonardo Santos (12-3). Irac Parke je već spomenut na ovom portalu kao borac kome bi 2014. mogla biti godina iskoraka. Riječ je o momku koji je osvojio "Ultimate Fighter Smashes", a nakon toga ostvario još dvije UFC pobjede. Ukupno je dobio 20 od posljednje 21 borbe. Santos je, s druge strane, pobjednik druge sezone brazilskog Ultimate Fightera, gdje se u finalu našao kao zamjena za Ponzibbinia, od kojeg je ranije bio poražen, a ovo će mu biti druga borba u UFC-u, nakon što je ljetos u finalu savladao Williama Macaria.

Ništa manje zanimljiva nije ni druga borba. Nakon što je prvu puta u UFC karijeri nokautiran od strane Michaela Johnsona, Gleison Tibau se vraća u Brazil gdje će odraditi svoju 22. UFC borbu. Protivnik mu je Mairbek Taisumov (21-4) koji je debitirao pobjedom u Singapuru početkom ovog mjeseca.

Posljednje borba je ona u velteru između Thiaga Perpetua i Kennya Robertsona, a za poraženog borca će to vjerojatno biti posljednja borba u UFC-u.

Trenutno dogovorene borbe za ovaj event, koji je na rasporedu 23. ožujka su:

Maurício Rua vs. Dan Henderson
Cezar Ferreira vs. CB Dollaway
Rony Jason vs. Steven Siler
Leonardo Santos vs. Norman Parke
Gleison Tibau vs. Mairbek Taisumov
Fabio Maldonado vs. Gian Villante
Jussier Formiga vs. Scott Jorgensen
Ronny Markes vs. Thiago Santos
Thiago Perpetuo vs. Kenny Robertson

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI