Još samo danas! Fight Channel i Staročeško Vas vode na Cro Copov meč protiv Gonzage!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2015 16:58h Autor:

Velika nagradna igra

FIGHT CHANNEL I STAROČEŠKO TE VODE U NA CRO COPOV MEČ U KRAKOW!

Mirko Cro Cop se vratio u UFC! Potpisavši novi ugovor s elitnom promocijom Filipović je najavio rješavanje nekih starih računa, a Gabriel Gonzaga mu je prvi na listi prioriteta. 11. travnja je povijesni datum za Poljsku koja će prvi put u svom Krakowu ugostiti jedan UFC-ov event. Svjedočite i vi ovom povijesnom spektaklu i podržite svog heroja iz gledališta Krakowske Arene!

Iako je 2007. bio veliki "underdog" u dvoboju protiv tada najveće UFC-ove akvizicije iz legendrnog Pridea, Gonzaga je Mirka iznenadio njegovim oružjem – "high kickom" koji je riješio meč. Taj je nokaut proglašen iznenađenjem, ali i nokautom godine, a Gonzagi je priskrbio šansu za osvajanje UFC titule.

Prije konalnog vješanja rukavica o klin, Cro Cop je najavio osvetnički pohod koji će dati konačni pečat spektakularnoj karijeri! Fight Channel i Staročeško pivo vas vode u Krakow!

Deset ulaznica (5×2) čeka na vas!

Da biste osvojili dvije karte za event, čeka vas vrlo jednostavan zadatak:

    1. U jednoj rečenici napišite zašto treba ići u Krakow podržati legendarnog Cro Copa u borbi protiv Gonzage (Max. 300 znakova)

    2. Svoj odgovor zalijepite na zid Fight Site Facebook stranice i pošaljite na adresu: [email protected]

   3. Stručni žiri u sastavu Orsat Zovko, Igor Pokrajac i Mladen Brestovac će odabrati pet najboljih i najkreativnijih odgovora koje nagrađujemo s dvije ulaznice za Cro Copov meč u Krakowu

Natječaj traje do četvrtka 02. travnja, a dobitnike objavljujemo u petak, 3. travnja.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI