Jimmy Smith debitira na UFC-u 221

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2018 11:01h Autor:

Jimmy Smith

Novopečena UFC-ova komentatorska akvizicija Jimmy Smith bi uskoro trebao debitirati na svom novom poslu. Podjećamo kako je Smith godinama bio jedan od zaštitnih lica Bellatora, najljuće UFC-ove konkurencije.

No, nakon što mu je krajem prošle godine isteknuo ugovor s tom organizacijom, ponuđeni su mu lošiji uvjeti nastavka suradnje. On je takvu opciju odbio te se okrenuo tržištu. Nije trebalo proći dugo vremena da dobije poziv UFC-a i sve je vrlo brzo dogovoreno. Smith je ekspresno potpisao ugovor.

Prema pisanju samog Smitha na svom službenom Twitteru, debi bi trebao odraditi na UFC-u 221 u australskom Perthu. Priredba je to koja slijedi već 11. veljače, a koju predvode Luke Rockhold i Yoel Romero mečem za pojas privremenog prvaka u srednjoj kategoriji.

Smitha smo gledali i kao dio UFC-a 220 u Bostonu, ali samo u nekim od promotivnih video materijala i analiza. Gotovo sigurno će debitirati uz Jona Anika, kao glavnog komentatora jer je sam naglasio da će ovaj puta posao odraditi kao stručni sukomentator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI