Jimmo i St. Preux dodatno pojačali fenomenalni UFC 174

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2014 20:09h Autor:

Ryan Jimmo

Nakon što je ostvario ekspresnu pobjedu u Quebecu, Ryan Jimmo ponovno će nastupiti u svojoj rodnoj državi Kanadi, na UFC 174 eventu u Vancouveru. Ovog puta protivnik će mu biti jedan Top 15 borac, Ovince St. Preux.

UFC 174, koji će se održati 14. lipnja u Vancouveru dobio je desetu borbu na svoj program. Jedan od najpopularnijih kanadskih boraca, Ryan Jimmo, dobit će priliku doći na izazivačku ljestvicu UFC-a, a to će se dogodi ako pobjedi Ovincea St. Preuxa, borca koji se tamo već nalazi.

Jimmo (19-3, 3-2 u UFC-u) nikako da spoji dvije vezane pobjede u najjačoj svjetskoj organizaciji, a sada će po treći put imati priliku za to. Prošla dva puta u tome su ga zaustavili James Te-Huna i Jimi Manuwa, a sada slijedi novi protivnik.

Ovince St. Preux (15-5, 3-0 u UFC-u) u sjajnoj je seriji. Od 2010. godine ostvario je 12 pobjeda i samo jedan poraz, i to odlukom od Gegarda Mousasia u Strikeforcu. U svojoj posljednjoj borbi je atraktivno savladao Nikitu Krylova, a pobjedi li Jimma postao bi ozbiljno ime na listi UFC-ovih izazivača u poluteškoj kategoriji.

Zbog Jimmove popularnosti, pretpostavlja se kako će ova borba naći mjesto na uvodnom programu, iz razloga da bi što više ljudi ranije došlo u dvoranu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI