Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jimmie Rivera traži nove borbe: Želim umiroviti Cruza kao što sam to napravio Faberu | Fight Site

Jimmie Rivera traži nove borbe: Želim umiroviti Cruza kao što sam to napravio Faberu

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2017 01:22h Autor:

Jimmie Rivera

Nakon što je pod čudnim izlikama odbio zamjenskog protivnika za svoju posljednju borbu, Jimmie Rivera čeka idući poziv UFC-a te za to vrijeme trenira. Što se tiče protivnika, ima jednu vrlo ambicioznu želju.

Rivera se na eventu prije dva tjedna trebao boriti protiv Bryana Carawaya, a nakon što je on otkazao zbog ozljede, UFC mu je namijenio zamjenskog protivnika Marlona Veru. Rivera je borbu protiv tog borca odbio, uz izliku kako ne želi biti zlostavljač koji će demolirati slabog i nespremnog borca. Ipak, MMA javnost nije najbolje prihvatila takvu izliku, pa Rivera sada ima drugačiju priču.

“Donio sam tu odluku jer mi ta borba nije mogla ništa donijeti niti me približiti borbi za titulu, a to je moj cilj u UFC-u. Nikad nisam želio biti samo jedan od UFC boraca, želim biti prvak. Dodson je bio druga opcija za zamjenskog protivnika, no ne bih prihvatio niti njega jer ima poraz u svojoj posljednjoj borbi. Ja sam pobijedio u sve četiri UFC borbe i jedini tko ima bolji niz od mene je prvak, Cody Garbrandt. Prema tome, imalo bi smisla da se već sada borim protiv njega za titulu, no priliku je dobio Dillashaw. U tom slučaju želim se boriti protiv Dominicka Cruza, pošto je najbolji borac po rankingu. Cilj mi je boriti se protiv  njega, preko toga izboriti borbu za naslov te ga usput umiroviti kao što sam to napravio s Urijahom Faberom.”

Ne zna se hoće li UFC na neki način kazniti Riveru što je odbio nastupiti protiv zamjenskog protivnika. To je primjer kakav već jako dugo nismo vidjeli u najboljoj svjetskoj promociji, gdje većina boraca cijeni svakog protivnika i prihvaća borbe protiv onog koga mu promociji namijeni. Ovakav stav Rivere prema Dodsonu i Veri sigurno neće biti najbolje prihvaćen među kolegama borcima koji se nikako ne slažu s njim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI