Jimi Manuwa: Želim borbu na eventu gdje su Jones i Cormier da bih bio spreman uskočiti kao zamjena

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2017 23:41h Autor:

Jimi Manuwa

Jimi Manuwa se lagano pomiruje s činjenicom da se neće idući boriti protiv Daniela Cormiera za titulu UFC prvaka poluteške kategorije, no ima plan kako bi to borbe za prvaka ipak mogao doći.

Sve je izglednije kako će se revanš između Jona Jonesa i Daniela Cormiera održati na UFC 214 eventu, koji je na rasporedu krajem srpnja u kalifornijskom gradu Anaheimu. Tako bi Jimi Manuwa još neko vrijeme morao pričekati svoj red na borbu za titulu, ali britanski nokauter već ima plan kako može i dalje biti blizu glavnih zbivanja.

“Razmišljam o tome da sebe vidim kako alternativu u slučaju borbe Jonesa I Cormiera. Plan mi je dobiti borbu na istom eventu, čime bih bio maksimalno spreman. Ja sam i sada unutar trening kampa, pomažem Alexanderu Gustafssonu u pripremama za Glovera Teixeiru, pa bih samo nastavio u svoj kamp. Ostajem u formi i spreman te čekam da mi UFC u idućih par tjedana ponudi borbu na istom programu”, rekao je Manuwa.

Njemu nije bitno da li bi se borio protiv Cormiera ili Jonesa u slučaju možebitnog otkazivanja jednog ili drugog borca. On želi biti u blizini i želi da UFC bude svjestan kako na njega mogu u potpunosti računati. Još je kratko prokomentirao kako vidi oba borca u potencijalnim okršajima protiv njega samog.

“Spreman sam za obojicu, jedan je nizak i debel, drugi je visok i mršav, no nema veze. Bit ću spreman”, zaključio je ‘Poster Boy’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI