Jimi Manuwa: “Nokautirat ću onog debelog hrvača Cormiera unutar dvije runde”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2017 10:10h Autor:

Jimi Manuwa

Očito Manuwa nije baš najveći fan Daniela Cormiera i ne smatra ga toliko dobrim borcem koliko ga drugi smatraju. Englez je iz prvog reda svjedočio zadnjem Cormierovom nastupu u kojem je ovaj završio opasnog Anthonya Johnsona te očito nije impresioniran. Ne samo da nije impresioniran, nego i vjeruje kako bi aktualnog prvaka u potencijalnom meču završio prije treće runde.

“Nisam vidio ništa što bi impresioniralo. On je samo debeli hrvač. Ne može mi paririati na nogama, ako me shavaćate. Sve što ima je hrvanje i sve što će pokušati ukoliko dođe do naše borbe je srušiti me. To je to. Dobar je u tome, ali to je sve što ima. Ako ćemo se boriti, samo moram poraditi na svojoj obrani od rušenja i nokautirati ću ga unutar dvije runde”, rekao je Manuwa Arielu Helwaniju u emisiji ‘The MMA Hour’.

Ovu priliku, Manuwa bi mogao dobiti u skorašnjoj budućnosti nakon što se na UFC-u 214 obračuna s Volkanom Oezdemirom. U slučaju pobjede, vrlo je izvjesno da će dobiti priliku napasti titulu poluteške kategorije. Na istoj priredbi se bore Jon Jones i aktualni prvak Daniel Cormier.

Ostatak zanimljivog intervjua pogledajte u nastavku…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI