Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jimi Manuwa: Nije fer da Jones uskoči preko reda, a i on sam je svjestan da mu treba borba za zagrijavanje | Fight Site

Jimi Manuwa: Nije fer da Jones uskoči preko reda, a i on sam je svjestan da mu treba borba za zagrijavanje

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 21:28h Autor:

Jimi Manuwa

Možebitni ovoljetni povratak Jona Jonesa podosta je uznemirio Jimija Manuwu, koji vjeruje da bi on trebao biti idući izazivač za UFC-ovu titulu poluteške kategorije.

Nije jednostavno britanskom borcu bilo slušati izjave Dane Whitea, koji je rekao da se Jones može odmah boriti protiv Daniela Cormiera, ukoliko on to tako želi. Međusobno prepucavanja između prvaka i bivšeg prvaka, koja su se ponovno aktualizirala, također daju do znanja da bi do te borbe moglo doći, a tu najviše gubi Jimi Manuwa.

“Jones nije zaslužio vratiti se i samo uskočiti preko reda. Ja sam cijelo ovo vrijeme naporno radio, nokautirao ljude i vjerujem kako bih se trebao boriti za titulu. On je najveći svih vremena, no nije ga bilo godinu, zapravo dvije godine. Treba mu neka borba za zagrijavanje i on to zna. Bit ću povrijeđen ukoliko se on bude borio za titulu, no neće utjecati na to što ću ja učiniti, za mene postoje neke opcije”, izjavio je Poster Boy.

Cormier je već nakon UFC 210 pobjede protiv Anthonya Johnsona odradio uživo obraćanje obojici potencijalnih protivnika, koji su sjedili kraj kaveza u Buffalu. Nešto će se vjerojatno pitati i samog prvaka, no najvažnije je ono što želi UFC. Ako je njihov plan odmah ugovoriti taj veliki revanš, do njega će vjerojatno i doći. Posebno ako znamo da Jones i Cormier jedva čekaju zatvoriti to poglavlje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI