Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jimi Manuwa: Cormier je dosadni borac građen poput krumpira | Fight Site

Jimi Manuwa: Cormier je dosadni borac građen poput krumpira

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2017 21:00h Autor:

Jimi Manuwa

Jimi Manuwa shvaća kako je vjerojatno idući na redu za napad na titulu poluteške kategorije UFC-a, ali to pokušava dodatno potvrditi forsiranjem rivaliteta s Danielom Cormierom.

Zapravo, taj rivalitet je na višu stepenicu doveo Cormier, koji se Manuwi obratio nakon pobjede protiv Anthonya Johnsona. Manuwa je sjedio pokraj kaveza i gledao borbu, kada je Cormier osjetio potrebu nešto mu poručiti. Manuwa je to prokomentirao, kao i samog Cormiera kao borca:

“Da budem iskren, ja poštujem Cormiera, on je prvak naše divizije. No, isto tako on je podosta dosadan borac. Nije potpuno dosadan, ali puno hrva, a to nije baš zanimljivo fanovima. Vjerojatno je to razlog zašto baš i nije popularan. Rekao sam to već ranije u interviewu i biti će da mu je zasmetalo. Zašto bi inače nakon borbe došao do dijela kaveza gdje sam gledao borbu i prozivao mene? Osjetio je moju prisutnost i došao do mene. A tko sam ja? Ja sam četvrti čovjek kategorije, ja sam zapravo nitko bitan.”

Jedan dio Cormierovih izjava mu je ipak zasmetao, ponajviše zato što misli da prvak baš i nije osoba koja bi trebala nešto govoriti o toj temi:

“On nešto govori o mom Gucci odijelu, tu je našao kako da mi uzvrati. A on se odijeva kao da mu majka još uvijek bira odjeću. Ali, njegov je problem u tome što je građen kao krumpir, on ne može stati u dizajnerske stvari. On je zapravo poput loptice”

Manuwa je slavio u šest od svojih osam UFC borbi, a bolji od njega bili su tek današnji timski kolega Alexander Gustafsson te friško umirovljeni Anthony Johnson. 15 od svojih 17 profesionalnih pobjeda ostvario je nokautom. Nakon umirovljenja Johnsona, vjerojatno je upravo on čovjek najimpresivnijeg udarca u diviziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI