Jessica-Rose Clark dan prije borbe otkazala okršaj s Andreom Lee

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2018 18:22h Autor:

Jessica-Rose Clark

UFC on FOX 31, koji se sutra održava u Milwaukeeu, samo dan prije održavanja ostao je bez jedne borbe. Jessica-Rose Clark nije dobila liječničku dozvolu za nastup te je njena borba protiv Andree Lee otkazana.

Kako je UFC službeno otkrio, njihovi doktori su danas prijepodne zaključiti kao australska borkinja nije u zdravstvenom stanju kakvo je potrebno da bi sutra mogla nastupiti te je uklonjena iz borbe protiv Andree Lee. To je naravno dovelo do toga da je borba automatski otkazana, čime i Lee ostaje bez nastupa na ovom eventu.

Detalji oko razloga otkazivanja nisu poznati, no sve navodi na to kako bi u pitanju mogli biti problemi sa skidanjem kilograma. Clark je već jednom pala vagu, prije svoje prve UFC borbe, no tada je uskočila kao zamjena u borbu protiv Bec Rawlings. No, isto tako, prije te borbe je nastupala u bantam kategorije te se tada vratila u muhu. Iduća dva nastupa nije imala problema, no pogledamo li u povijest, možemo vidjeti da je Clark već jednom ranije pala vagu za nastup u muha kategoriji. Vjerojatno ćemo više informacija saznati tijekom dana, a možda možemo očekivati i njenu službenu izjavu.

Ovo će najteže pasti njenoj protivnici, koja je u rujnu prošle godine postala dio UFC-a, ali je uspjela nastupiti tek jednom. Bilo je to u svibnju ove godine, kada je savladala Veronicu Macedo, usput osvojivši bonus za borbu večeri. Nakon toga je imala problema sa zlostavljanjem od strane supruga, a pripremama za ovu borbu je uspjela pobjeći od toga. Pokraj svega, Lee je jedna od ozbiljnijih kandidatkinja za vrh kategorije i ostajanje bez borbe joj nikako neće dobro doći po pitanju ambicija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI