Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jessica Eye: Spremna sam za Rondu Rousey i to ću dokazati | Fight Site

Jessica Eye: Spremna sam za Rondu Rousey i to ću dokazati

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2015 22:16h Autor:

Jessica Eye

Jessica Eye sprema se za subotnju borbu protiv Mieshe Tate, koja bi ju mogla dovesti do prilike za napad na UFC-ovu titulu u ženskoj bantam kategoriji. Vjeruje u svoju pobjedu te misli kako je spremna za savladati i Rondu Rousey, kad za to dođe vrijeme.

Timska kolegica Stipe Miočića sigurno je jedna od najboljih borkinja svijeta. To govore i njeni rezultati te izvedbe u kavezu, gdje možemo vidjeti jednu bijesnu borkinju, uvijek spremnu za najžešću borbu. No, isto tako Jessicu vrlo često vidimo kao nasmijanu djevojku, vrlo često neozbiljnu i spremnu za šalu. Otkud takva dva lica, otkrila je ona sama:

"Jessica Eye koju možete susresti svakoga dana je jedna sretna i vesela te vrlo zabavna osoba puna ljubavi. No, kad sam u kavezu, ja sam zla. Onda postajem sve ono što ja osobno mrzim, onda sam sve što inače ne želim biti. Onda sam najviše zla koliko mogu biti i pokušavam biti negativka u toj cijeloj priči. Imam isto ono nešto što ima Ronda Rousey. Ronda ima savršenu sposobnost transformacije iz jedne u drugu osobu i mislim kako je to ono što čini pravog MMA prvaka. Kad uđem u kavez, ja više nisam ista osoba."

Vjeruje kako je dosta tome pridonijelo odrastanje, gdje je imala problema s ocem, a sve se nastavilo kroz život, gdje je velikim dijelom sama mora donositi neke odluke, koju mlada djevojka možda i ne bi trebala. No, dobro je na kraju ispalo.

"I takva sam oduvijek, još od moje prve borbe. Mislim da je to zbog načina na koji sam odrasla. Kroz djetinjstvo sam vidjela puno zla. Naučila sam kako se nositi s njim i to mi je pomoglo oko toga da postanem bolja borkinja", rekla je.

Sad je na jednu borbu od napada na titulu, a vjeruje kako je za to spremna od trenutka kad se počela baviti borilačkim sportom. U subotu slijedi Miesha Tate, a nakon toga, ukoliko ostvari pobjedu, do krajnjeg cilja preostaje samo jedna borba.

"Život me je naučio da nikad ne smijem odustati, pa što god mi drugi ljudi govorili. Uvijek sam se spremna natjecati i dokazati im da nisu u pravu. Od prvog dana kako se borim, od prve borbe, odmah sam znala da ću jednog dana biti u UFC-u i automatski sam razmišljala o tome kako nosim pojas prvakinje. Tad nije ni postojala ženska divizija u UFC-u, ali sam znala da ću jednog dana tamo doći i ja. Prolaze me trnci svaki put kad to pomislim. Život me doveo do ovoga i znam da imam sve što je potrebno za savladati Rondu Rousey. Nikad nisam podcijenila niti jednu djevojku, no znam što želim i znam da to mogu. To ću i napraviti", uvjerena je u pobjede u svoje iduće dvije borbe Jessica, jednostavna djevojka iz Clevelanda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI