Jessica Eye se spasila otkaza, dobiti će još jednu šansu u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2016 00:19h Autor:

Jessica Eye

Timska kolegica i velika prijateljica Stipe Miočića, Jessica Eye, spasila se od UFC otkaza kojeg su joj svi najavljivali. Iz promocije su joj najavili kako će dobiti još jednu priliku i to u trenucima kad se Jessica već planirala za stalno povući iz sporta.

Eye je svoju posljednju borbu imala na UFC 203 eventu, gdje je bolja od nje bila Bethe Correia. Već prije te borbe je najavila kako joj slijedi pobjeda ili umirovljenje, budući da je već prije toga imala niz od tri poraza. Nakon što je doživjela četvrti, mislila je kako je to njena posljednja UFC borba.

Ipak, vjerojatno nošeni činjenicom da je sudačka odluka iz te borbe bila podosta konfuzna i kontroverzna, čak je većina fanova i medija smatralo kako je Jessica napravila dovoljno za pobjedu, iz UFC-a su joj se javili te joj rekli kako će dobiti još jednu šansu. Eye je odlučila to prihvatiti ozbiljno te je rekla kako će se dobro pripremiti i dočekati svoju iduću borbu u prvim mjesecima 2017. godine.

UFC put Jessice Eye zapravo je podosta pun kontroverzi. Već u debi borbi je savladala sjajnu Sarah Kaufman, da bi joj ta pobjeda bila poništena jer je pala test na marihuanu. Nakon toga se sastala s Alexis Davis te je tu uslijedio njen prvi kontroverzni UFC poraz. Podijeljena odluka je pripala Davis, koja je malo nakon toga napala i titulu, a forumima i portalima su kružile izjave kako su jedino ta dva suca na cijelom svijetu vidjeli Davis kao pobjednicu. Nakon toga savladala Leslie Smith prekidom, no onda slijedi niz od četiri poraza odlukom. Bolje od nje bile su Miesha Tate, Julianna Pena, Sara McMann i Bethe Correia.

Ostala joj je posljednja prilika te se nadamo da će ju iskoristiti, da Cleveland ne bi ostao samo na jednom UFC borcu, Stipi Miočiću.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI