Jessica Eye prihvatiti će jedino borbu protiv Shevchenko za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 10:57h Autor:

Jessica Eye

Nakon treće pobjede u nizu, Jessica Eye smatra da je došlo njeno vrijeme napada na UFC titulu muha kategorije te je spremna istu borbu čekati koliko je potrebno.

Jessica Eye je u subotu savladala Katlyn Chookagian, do tada trećeplasiranu borkinju muha kategorije. Gledajući da se ispred nje na istoj ljestvici nalaze Nicco Montano, koja neće dobiti priliku odmah vratiti titulu te Sijara Eubanks, koja odlazi u bantam, Eye smatra da je tom pobjedom ona postala borkinja s najvećim šansama za uskakanje u borbu za titulu.

“Spremna sam čekati, želim borbu za titulu i prihvatiti ću samo nju”, krajnji je zaključak kolegice Stipe Miočića, koja je uostalom postala prva UFC borkinja s tri pobjede u muha kategoriji. Još je dodala:

“Želim borbu za titulu, želim ju za mene i za moje fanove, prave fanove Jessice Eye. Mislim kako sam nekoliko puta bila odbijena, ali više neću prihvatiti tako nešto.”

Od borkinje koja je bila na rubu otkaza, Eye je u godinu dana napravila to da je s te pozicije došla do potencijalne izazivačice. Razlog za to je odlazak u muha kategoriju te tri pobjede u vrlo neizvjesnim borbama. To ne bi postigla da nije imala maksimalnu motivaciju.

“Kao da nikada neću dobiti ono što osjećam da sam zaslužila. No, upravo to je nešto što podiže moja očekivanja i motivira me da budem sve bolja. Ja sam veliki radnik i u kojoj god poziciji bila, uvijek ću težiti nečemu još bolje. Što se tiče borbe za titulu, to sam sada zaslužila. Zaslužila sam priliku promijeniti svoj život, a možda i pomoći drugima koji budu vidjeli moju priču.”

Valentina Shevchenko rekla je da neće biti protivnicu, odnosno da će prihvatiti onu koja je u tom trenutku najbolje postavljena. To bi, nakon što izađu nove ljestvice, trebala biti upravo Jessica Eye.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI