Jessica Eye dobila borbu za ostanak u UFC-u, protivnicu nazivaju najvećim američkim ženskim talentom

UFC 29.04.2017 22:51h Autor:

Jessica Eye

Popularna američka borkinja i timska kolegica te velika prijateljica Stipe Miočića, Jessica Eye, nije dobila po mnogima očekivani otkaz iz UFC-a, nego joj je ugovorena nova borba. Protivnica joj je talentirana Aspen Ladd, a borit će se na finalnom eventu 25. sezone Ultimate Fightera.

Jessica Eye jedina je borkinja u povijesti UFC-a koja nije dobila otkaz nakon četiri poraza u nizu te je ujedno bila i prva koja ga nije dobila nakon tri (nakon nje se to dogodilo Holly Holm). Po mnogima petu priliku nije zaslužila, no UFC joj ju je ipak dao, budući da joj je posljednji poraz, od Bethe Correia, podosta kontroverzan. Timska kolegica Stipe Miočića sada nema pravo na kiks.

Ali, UFC je nije štedio s protivnicom. To je Aspen Ladd, 22-godišnja borkinja i vlasnica skora 5-0, koju nazivaju najvećim američkim ženskim MMA talentom. Sve svoje profesionalne borbe odradila je u elitnoj Invicti, a sve pobjede osim posljednje ostvarila je prekidom. Očekivalo se da bi mogla biti možda čak i iduća izazivačica te promocije, ali onda je stigao poziv iz UFC-a, koji ova djevojka iz Kalifornije nije mogla odbiti.

Finalni event 25. Ultimate Fightera održava se u T-Mobile Areni u Las Vegasu 7. srpnja, unutar International Fight Weeka i dan prije UFC 213 eventa. Glavna borba tog eventa još uvijek nije poznata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI