Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jessica Andrade: Volim žene, moja homoseksualnost nije bitna u kavezu! | Fight Site

Jessica Andrade: Volim žene, moja homoseksualnost nije bitna u kavezu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2015 10:43h Autor:

Jessica Andrade

Jedna od najvećih nada UFC-ove ženske bantam divizije, Jessica Andrade, nikada nije skrivala svoju lezbijsku orijentaciju. No, s obzirom da se ona često medijski spominjala, odlučila je otvoreno progovoriti o tom pitanju.

U najnovijem intervjuu za MMAJunkie, Jessica je među ostalim izjavila:

"Ja sam uvijek bila jako otvorena o tome da je moja orijentacija homoseksualna. Volim žene. No to nikada nije utjecalo na moju karijeru ili na moj osobni život. Mislim da svaka interakcija s društvom, neovisno o tome radi li se o sportu ili nečem drugom, prilika da pokažemo kako smo sasvim normalni. Moja komunikacija prema drugima će uvijek biti ista. To što me privlači isti spol, to nas ne čini različitima od drugih."

"Zato što sam homoseksualne orijentacije, ne očekujem od drugih da gledaju svijet mojim očima. Svatko ima pravo razumijeti svijet kako ga želi razumijeti. Ako se netko želi bezobrazno odnositi prema meni, to je u redu. Ja sam odabrala biti uvijek ista prema svima, kao što sam to i bila do sada. Iako mi se čini da svijet polako mijenja način na koji gleda na homoseksualne osobe", zaključila je Andrade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI