Jessica Andrade: Treba mi vremena, trenutno ne bih izdržala dulje od 16 sekundi protiv Ronde

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2014 13:22h Autor:

Jessica Andrade

Jessica Andrade, iako ima tri UFC pobjede u nizu, ne spada među one djevojke koje prozivaju Rondo Rousey i traži borbu za naslo. Ona kaže kako joj se ne žuri te da joj treba još barem dvije godine treninga da bi se mogla suprotstaviti prvakinji.

Odlično odrađenom giljotinom protiv Larisse Pacheco, Jessica Andrade (12-3, 3-1 u UFC-u) je došla do svoje treće UFC pobjede u nizu. No, za razliku od nekih drugih djevojaka sličnog postignuća, Andrade se ne zamara idejom borbe za naslov.

"Još uvijek sam podosta nepotpuna u MMA-u. Imam još puno toga za učiti i mogu još puno napredovati. Mislim kako mi treba još barem dvije godine da bih s Rondom Rousey izdržala dulje od 16 sekundi", uz osmijeh je rekla ova 23-godišnjakinja.

"No, gledajući kako ženski MMA napreduje, mislim kako će ju netko skinuti prije toga. Čim Ronda ne dođe u jednu borbu dovoljno spremna, netko drugi će odnijeti taj pojas sa sobom. Ne znam tko, ali netko sigurno hoće", dodala je.

Ova 157 centimetara visoka djevojka se do dolaska u UFC borila u muha kategoriji. Ipak, radi želje za nastupima u najjačoj konkurenciji podigla je kategoriju, no i dalje se redovno bori oko kilogram lakša od svojih protivnica. 

"Naučila sam se boriti u ovoj kategoriji i navikla sam da su protivnice više od mene. U mojoj posljednjoj borbi imala sam deset centimetara višu djevojku protiv sebe, no to mi nije bilo bitno. Važno je slijediti svoj plan i sve će biti u redu", dodala je na tu temu.

Još je dodala nešto o novoj kategoriji unutar UFC-a: "Uvedena je slamka kategorija, no mislim kako je to ipak previše za mene da bih rezala. Ukoliko uvedu muha kategoriju, spustit ću se u nju, no želim uzeti titulu u ovoj kategoriji. Vidjet ćemo što će se dogoditi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI