Jessica Andrade ostala bez nastupa na UFC 207

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2016 19:26h Autor:

Jessica Andrade

Iako se od već dva tjedna čekalo ime protivnice za Jessicu Andrade na UFC 207 eventu, na kraju ona nije pronađena i brazilska borkinja ipak neće nastupiti na posljednjem eventu ove godine.

Andrade je prvobitno bila najavljeni za borbu protiv Maryne Moroz, no to nije niti u jednom trenutku bilo službeno, a dan nakon što su prenijeli svi portali, Moroz je otkrila kako se neće boriti 30. prosinca. Od tada je UFC uvjeravao kako traži protivnicu za Andrade, no osam dana prije eventa su napokon od toga odustali i ta je borba uklonjena s programa.

Jessicu Andrade mnogi smatraju glavnom pretendenticom za napad na titulu slamka kategorije, u kojoj je ostvarila dvije pobjede otkako se spustila čak dvije divizije dolje, iz bantam kategorije. Očekuje se kako joj je još jedna borba potrebna prije duela s Joannom Jedrzejczyk, a ona se nadala kako će to upravo biti za na UFC 207. Ovako sada ostaje pitanje što će se s njom dalje događati.

No, trenutno je vrlo nezavidna situacija UFC-ovih matchmakerima u vrhu slamka kategorije, pa ne bi trebalo čuditi ukoliko Andrade dobije priliku i bez ove borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI