Jessica Andrade: Amanda Nunes je navijala protiv mene, ona je izdajica i voljela bih se boriti protiv njene djevojke!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2018 20:06h Autor:

Jessica Andrade

Jessica Andrade ne može se pomiriti s činjenicom da je Amanda Nunes stajala pokraj kaveza i navijala za njenu protivnicu Teciu Torres. Nazvala ju je izdajicom budući da nije podržala svoju sunarodnjakinju te je izražila želju za borbom protiv njene djevojke.

Brazilci u UFC-u inače su jedinstvene pojave. Veliki broj njih ne želi se boriti protiv svojih sunarodnjaka, osim u slučaju kada baš moraju, kao što su borbe za titulu ili za prvog izazivača, a iz mnogih izjava možemo vidjeti kako se mnogi od njih smatraju ugroženim te pozivaju na zajedništvo. Zbog toga je Jessici Andrade bilo nevjerojatno vidjeti njenu sunarodnjakinju i prvakinju bantam kategorije, Amandu Nunes, kako tijekom njene borbe, prije desetak dana, navija za njenu protivnicu, Teciu Torres.

“Vidjela sam Amandu kako navija za Teciu, govoreći na engleskom jeziku, tijekom moje borbe. Kada je borba počela, čula sam Raquel Pennington iz Tecijinog kuta, no onda sam primijetila da postoji još jedan glas. Pogledala sam oko kaveza, a to je bila Amanda. U trenutku sam pomislila da mi je svejedno, no ona je prvakinja i ona mora paziti kako se ponaša te biti primjer drugima. Mi smo prijateljice, odnosno barem sam mislila da jesmo”, rekla je Andrade, nastavivši:

“Vikala je tijekom cijele borbe. Ukoliko misliš navijati protiv nekoga tko dolazi iz tvoje države, onda se kontroliraj. Kad mi je Tecia uzela leđa, ustala se, kada sam se ja okrenula, bila je bijesna. Nemam namjeru boriti se protiv nje jer nismo ista divizija, a i nju čeka borba protiv Cyborg. No, jako sam tužna što vidim da netko iz Brazila navija protiv mene. Njena djevojka Nina Ansaroff je u mojoj diviziji, možda se s njom susretnem pa joj uzvratim na taj način.”

No, nije to jedini što Jessici smeta, ona je šokirana i što je Amanda tražila borbu protiv Cyborg, jer također smatra kako to nije u redu prema državi odakle dolaze.

“Mislim kako je Amanda napravila veliku grešku kada je tražila borbu protiv Cyborg. Mogla je tražiti prvakinju slamka kategorije te tako osvojiti dva pojasa i to bi također bio veliki uspjeh. Ali ne, ona je tražila Cyborg. Naravno, dobro je imati samopouzdanja i željeti se boriti protiv najboljih, no mislim kako je žestoko uprskala stvar. Bila sam bijesna kada sam čula za to, odvratno i strašno mi je zamisliti da se Brazilci međusobno bore. No, ovo je dobra stvar za Amandu, Cyborg će je prebiti pa se onda možda zamisli oko toga što radi”, iznijela je svoje podosta čudno razmišljanje jedna od najboljih borkinja slamka kategorije.

Teško je ovo prokomentirati na pravi način. Uostalom, sunarodnjaci se međusobno bore gotovo cijelo vrijeme, posebno u promocijama iz država odakle dolaze. Uostalom, Andrade se sama nedavno borila protiv Claudie Gadelhe te ju je savladala odlukom nakon tri runde. Čudno da joj onda nije ništa bilo odvratno i degutantno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI