Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jessica Aguilar raskinula ugovor s WSOF-om, želi osvojiti UFC-ov pojas slamka prvakinje | Fight Site

Jessica Aguilar raskinula ugovor s WSOF-om, želi osvojiti UFC-ov pojas slamka prvakinje

UFC 19.05.2015 10:31h Autor:

Jessica Aguilar

Jedna od najboljih borkinja svijeta u slamka kategoriji je sad na slobodnom tržištu. Jessica Aguilar, prva WSOF slamka prvakinja je raskinula odnos s promocijom Reyja Sefoa i želi ubrzo potpisati za UFC.

Jessica je vijest potvrdila u emisiji The MMA Hour.

"Nisam se borila dva mjeseca i mislim kako je moj sljedeći potez postati prvakinja UFC-a.", izjavila je Aguilar. "UFC nije smio pregovarati sa mnom dok sam bila pod WSOF-ovim ugovorom, pa sam taj problem sama riješila. Sada sam slobodna na tržištu."

Aguilar (19-4) je dugo vremena smatrana najboljom slamka borkinjom na svijetu. 33-godišnjakinja je u 10 godina dugoj karijeri ostvarila pobjede nad nekim od najvećih MMA imena njene kategorije, kao što su Megumi Fujii i Carla Esparza.

2013. na eventu WSOF 8 je submissionom porazila Alidu Gray, tako postavši prva WSOF prvakinja u toj kategoriji. Zatim je pojas dva puta branila, od Emi Fujino i Kalindre Farie.

"WSOF je izvrstan.", izjavila je Jessica. "Zatražila sam raskid ugovora i to su mi odmah odobrili kako bih napravila što god želim. Naravno, moj cilj je postajanje najbolje borkinje svijeta u slamka diviziji, a to je u UFC-u. Moram to napraviti, to je moj potez. Želim nastaviti dokazivati da sam najbolja i testirati svoje sposobnosti protiv tih divnih dama i sportašica u UFC-u. Vrlo sam uzbuđena i spremna obraniti ono što je moje."

Bivša UFC prvakinja u slamka diviziji, Carla Esparza, je prije nekoliko dana optužila Jessicu da koristi doping. UFC će najvjerojatnije upariti ove dvije borkinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI