Jessica Aguilar: Borba protiv Gadelhe daje iduću izazivačicu

UFC 22.06.2015 22:05h Autor:

Jessica Aguilar

Sve se čini kako će borba Jessice Aguilar i Claudije Gadelhe donijeti ime iduće izazivačice u slamka kategoriji. U to je uvjerena i Aguilar, bivša WSOF prvakinja, koja je nedavno pristigla među elitu.

Razloga za to je više. Prvi je sigurno taj što mnogi i dan danas smatraju kako Joanna Jedrzejczyk nije zaslužila pobjedu u borbi protiv Gadelhe (Gadelha je u toj borbi upisala sedam rušenja i čak devet minuta kontrole na podu), a drugi je taj što je Jessica Aguilar pristigla kao uvjerljiva prvakinja WSOF-a i iskusna borkinja skora 19-4 uz deset pobjeda u nizu.

Aguilar je zapravo uvjerena u to da će se, ako pobijedi Gadelhu, u svojoj narednoj borbi boriti za titulu UFC-ove prvakinje.

"Mislim kako je borba protiv Gadelhe i službeno borba za izazivačicu i nevjerojatno sam motivirana. Nitko mi to još nije potvrdio, ali sve vodi da je tako. Naravno, ja moram doći tamo, pokazati sve što znam i upisati pobjedu, a onda bi se sve to trebalo poklopiti", uvjerena je Amerikanka meksičkog porijekla.

Zapravo, bit će veliko iznenađenje ukoliko pobjednica ove borbe, koja je na rasporedu 1. kolovoza na UFC 190 eventu ne bude iduće protivnica Joanne Jedrzejczyk.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI