Jesse Taylor završio Jamesa Krausea, sastaje se s Dhiegom Limom u TUF Finalu (VIDEO)

UFC 06.07.2017 10:24h Autor:

The Ultimate Fighter

Jesse Taylor osigurao je svoje mjesto u TUF Redmption Finalu ovog petka kada je u trećoj rundi došao do pobjede nad Jamesom Krauseom. Krause je jedini borac koji sudjeluje u ovom izdanju TUF-a, a ima važeči ugovor s UFC-om.

Nakon dominantne izvedbe u meču protiv Krausea, Taylor ide u finale gdje ga čeka Dhiego Lima. Finale će se održati ovog petka u Las Vegasu. Lima je u prvom navratu izgubio laskavu titulu TUF pobjednika kada se u 19. sezoni ovog showa susreo s Eddiem Gordonom u finalu.

“Ne mogu vjerovati da se ovo ponovno događa. Ovo je nevjerojatno. Konačno sam završio posao. Devet godina sam ovo čekao i osjećam se odlično. Ne mogu biti ponosniji na sebe. Ne mogu tražiti više. Ovo je san. Još nisam svega svjestan”, kazao je Taylor nakon pobjede koja mu je osigurala finale.

Taylor se prvi puta pojavio u 7. sezoni ‘The Ultimate Fightera’ gdje je pobjedio Mike Dolcea, Dantea Riveru i Tima Credeura i time osigurao svoje mjesto u finalu.

Međutim, nakon što su se pojavile snimke koje su zabilježile nadzorne kamere na kojima se vidi kako Jesse nogama izbija staklo od limuzine tokom izlaska s kolegama iz TUF kuće, Dana White ga je udaljio iz finala vjerujući kako ovaj nije spreman nositi se sa slavom i pritiskom.

Taylorovo odlično hrvanje dozvolilo mu je da kontrolira Krausea iz gornje pozicije tokom cijelog meča. Nakon što je primio nekoliko teških udaraca iz gornje pozicije, Krause je izgubio svijest nakon što ga je Taylor dovršio ‘giljotinom’ u trećoj rundi.

Krause je trabao liječničko uvjerenje da može nastupiti u ovoj borbi nakon što mu je u prethodnom meču Ramsey Nijem ozljedio oko.

“Znao sam što trebam učiniti da pobijedim Jessea, ali to jednostavno nisam mogao učiniti. Osjećao sam kako nisam na 100 posto ulazeći u borbu, ali nikad nitko nije na 100 posto. Jesse se odlično borio i uzbuđen sam što ću gledati njega i Dhiega u finalu”, kazao je Krause nakon borbe.

U nastavku pogledajte video.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI