Jesse Taylor prihvatio suspenziju u trajanju od godinu dana

UFC 14.10.2017 10:43h Autor:

Jesse Taylor

Američki UFC borac i pobjednik 25. sezone Ultimate Fightera, Jesse Taylor, prihvatio je suspenziju koju mu je izrekla USADA, u trajanju od godinu dana.

Taylor je pao na clomiphen, anti-estrogen koji se nalazi na gotovo svim popisima zabranjenih sredstava. Iako je od početka tvrdio kako ništa nije uzeo s namjerom, na kraju je odlučio nagoditi se i prihvatiti suspenziju u trajanju od godinu dana, koji će ga van kaveza držati do kolovoza iduće godine.

UFC se nije izjasnio po ovom pitanju, kao niti po pitanju Taylorovog ugovora, no biti će da on i dalje ostaje UFC borac, a nije mu poništene niti pobjeda protiv Dhiega Lime, kojom je u srpnju došao do pobjede u Ultimate Fighteru i svojevrsnog iskupljenja za ono što je napravio prije desetak godina, kada je bio sudionik sedme sezone istog showa. Nažalost po Taylora, samo mjesec i pol dana nakon toga dao je uzorak koji je na kraju ispao pozitivan te je bio prisiljen otkazati već dogovorenu borbu protiv Belala Muhammeda na Fight Night u Sydneyu. Tamo ga je zamijenio Tim Means.

34-godišnji “JT Money” je proteklih godina nastupao svuda po svijetu te je došao do skora od 31 pobjeda i 15 poraza. Zanimljivo, nokauti su jako rijetka rubrika u njegovom rezime. Tim načinom je došao do samo pet pobjeda, dok on sam nije nikada nokautiran. No, čak 14 puta je prisiljen na predaju, dok je svojim protivnicima to uspio napraviti 17 puta. Pobjedom u Ultimate Fighteru je, osim UFC ugovora, zaradio i 290.000 dolara, najveći iznos koji je ikada pripao nekom pobjedniku tog showa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI