Jeremy Stephens poručio Dani Whiteu: Daj mi borbu za titulu, 11 godina sam tu i uvijek ponudim show

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2018 12:23h Autor:

Jeremy Stephens

Nakon još jedne impresivne nokaut pobjede, Jeremy Stephens smatra kako je spreman za napad na UFC titulu te je to isto zatražio od svog poslodavca.

Josh Emmett novo je ime na listi onih koji su osjetili kakav projektil u ruci posjeduje Jeremy “Lil’ Heathen” Stephens. Imao je član Alpha Malea svoje prilike, ozbiljno je uzdrmao Jeremya, ali kada je sjeo onaj pravi udarac, na to nije mogao odgovoriti. Vrlo brzo nakon toga je sve bilo gotovo.

“Sada znamo tko je najjači udarač u diviziji do 66 kilograma. Respekt za Emmetta, fino me je bacio na dupe, no mene ne možeš slomiti. Imao sam puno uspona i padova u karijeri i ovo je samo još jedan dokaz kako sam neuništiv i da ne treba nikada odustati i predati se”, prokomentirao je Jeremy odmah nakon borbe, a onda je upitan kako je došlo do udarca koji je završio borbu:

“Emmett je radio jako dobro, odlično se kretao i udarao. Dolazi iz jako dobrog tima s kojim ćemo uvijek imati zdrav rivalitet. Nokaut je došao tako da smo se jednostavno razmahali i pogodio sam ga.”

Iako mu je tek 31 godina, Jeremy je već više od desetljeća u UFC-u i ovo mu je bio 28. nastup. Došao je na samo jednu borbu od rekordera Michaela Bispinga, no nema sumnje kako će ga prestići, možda već i ove godine. No, nisu mu to jedine ambicije, misli kako je napokon spreman za ovu najvažnije.

“Dana, daj mi borbu za titulu. Samo tri čovjeka su ispred mene, ali ja sam 11 godina u promociji i uvijek sam pružao pravi show. Momci ispred mene mogu bježati, ali pobjeći neće”, rekao je Jeremy, koji će ovako vjerojatno preuzeti četvrto mjesto ljestvice izazivača u peru, na kojem se do sada nalazio Emmett. Idući na titulu ide pobjednik borbe Edgara i Ortege, no možda bi on uistinu mogao biti na redu nakon toga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI