Jeremy Stephens: Iako sam bio nevin, vrijeme u zatvoru mi je pomoglo da postanem bolji čovjek

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2014 21:45h Autor:

Jeremy Stephens

Jeremy Stephens spreman je za nastup karijere. No, ovaj momak, koji je inače odgovoran obiteljski čovjek, ima jednu zanimljivu priču iz karijere, kad je nevino optužen proveo dva tjedna u zatvoru.

Stephens je, prije tri godine, iza rešetaka poslan nakon što je optužen da je čovjeka prebio gotovo na smrt. Na kraju je, nakon što je dva tjedna proveo iza rešetaka, ipak dokazao svoju nevinost. No, ovaj borac ne žali što mu se to dogodilo, nego je uvjeren kako mu je to iskustvo pomoglo da postane bolja osoba.

"Bila je to dobra stvar. U tom trenutno nisam mogao vjerovati da se to baš meni događa, no na kraju je ispalo kao dobra stvar. Dočekalo me u neugodnom trenutku te me pogodilo i financijski. Bio sam slomljen, a tada sam najopasniji, kad odem u dvoranu i treniram svom snagom. Isto tako, nakon toga sam postao bolja osoba i bolji otac svojoj djeci. Bila je to dobra i loša stvar u jednoj i prije svega, bilo je to jako poučno iskustvo. Na neki način sam i zahvalan što mi se to dogodilo", rekao je Stephens.

Ovaj američki borac, koji trenirao u Alliance MMA timu, u subotu će se sastati s Cubom Swansonom. Otkad se spustio u perolaku kategoriju, Stephens je ostvario sve tri pobjede i borba protiv Swansona sigurno mu je najveća i najvažnija u dosadašnjoj karijeri i pobjedom bi mogao dobiti jako puno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI