Jeremy Stephens i Cub Swanson u glavnoj borbi Fight Nighta u San Antoniu

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2014 21:10h Autor:

Jeremy Stephens

UFC je danas, nakon jučerašnje objave glavne borbe Fight Nighta u New Mexicu, objavio i glavnu borbu Fight Nighta u San Antoniu. Ona će biti u perolakoj kategoriji, a sastati će se Jeremy Stephens i Cub Swanson.

UFC se vraća u saveznu državu Texas, a event će održati u gradu San Antoniu. A danas se saznalo i tko će nastupiti u glavnoj borbi, a to su dva člana UFC-ovih Top 10 perolake kategorije, Jeremy Stephens i Cub Swanson.

Jeremy Stephens (23-9, 10-8 u UFC-u) je 27-godišnji borac koji je u UFC-u od svoje 21. godine, odnosno debitirao je točno na svoj 21. rođendan. Do kraja 2012. godine se borio u lakoj kategoriji, no nakon što je naredao tri poraza, 2013. godinu odlučuje startati u perolakoj kategoriji i tu pravi potez karijere te ostvaruje tri sjajne pobjede nad Payanom, Jasonom i Elkinsom.

Cub Swanson (20-5, 5-1 u UFC-u) je, nakon poraza u UFC debiu, skupio niz od pet pobjeda, od kojih su neke nad uistinu respektabilnim protivnicima, kao što su Charles Oliveira, Dustin Poirier i Dennis Siver. Iako se očekivalo da bi se, u slučaju prelaska Jose Aldoa u laku kategoriju, mogao odmah boriti za naslov, Swanson je već rekao da nema to namjeru čekati, i da se želi boriti. UFC mu je sada ispunio želju.

Pobjednik ove borbe će sigurno izuzetno napredovati u karijeri. Dok bi Swansonu pobjeda vjerojatno trebala donijeti siguran napad na naslov prvaka, Stephens bi mogao doći na samo stepenicu od njega, odnosno do prilike za borbu protiv nekog top imena.

Ovaj Fight Night na rasporedu je 28. lipnja, a održati će se u najvećoj multifunkcionalnoj dvorani u San Antoniu, u AT&T Centru, najpoznatijem kao dom velikih San Antonio Spursa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI