Jeremy Stephens: Da sam zaradio koliko Conor, odmah bih se povukao iz ovog prokletog sporta

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2016 23:03h Autor:

Jeremy Stephens

Zanimljiv komentar na situaciju s Conorom McGregorom ima dugogodišnji UFC borac, Jeremy Stephens. On je izjavio kako bi se on bez razmišljanja umirovio da je zaradio toliki novac kao Irac.

Stephen je član UFC-a devet godina te je za to vrijeme odradio 22 borbe u promociji. Nikad nije bio među bolje plaćenim borcima, ali dugogodišnji staž te šest zarađenih bonusu su mu pomogli da izgradi život kao profesionalni borac. Naravno, to nije niti blizu onoga što je Conor McGregor postigao u izuzetno kratkom roku.

“Mlad i uspješan biznismen se pojavio i zaradio ogromnu količinu novca u kratkom periodu i to bez toga da se borio protiv najboljih boraca, primjerice Frankie Edgara te protiv nekih vrhunskih hrvača. Čak do sada nije niti branio pojas i mislim da bi to trebao napraviti. No, ako se želi umiroviti, to je njegova stvar, može se umiroviti kad god on to želi“, prokomentirao je Stephens.

Ipak, toliko godina treninga i borbi djelovalo je na Stephensa, kojem je toga preko glave, ali ipak je to način na koji zarađuje za svoju obitelj. Ipak, frustracija svime se najbolje da iščitati iz onoga što je rekao nakon toga:

“Ma dajte ljudi, pa budimo realni, da sam zaradio novaca koliko on, pa i ja bih se povukao iz ovog prokletog sporta istog trenutka.”

Stephens trenutno ima pripreme za vrlo težak ispit koji je ispred njega. Krajem svibnja bori se protiv pridošlice u perolaku kategoriju i bivšeg prvaka u bantamu, Renana Baraoa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI