Jeremy Kimball u prosincu nastupa na UFC 218 eventu

UFC 17.09.2017 18:00h Autor:

Jeremy Kimball

Posljednji FFC-ov prvak do 93 kilograma, Jeremy Kimball, ugovorio je svoju treću UFC borbu. Drugog dana prosinca, na UFC 218 eventu, suprotstaviti će se neporaženom Dominicku Reyesu.

Kimball je u prosincu prošle godine osvojio FFC naslov, pobjedom nad Marom Perakom, a svojim nastupima u najboljoj regionalnoj promociji je vrlo brzo dobio veliki broj fanova u našoj regiji. Nažalost, oni nisu dočekali njegovu obranu FFC titule, budući da je u siječnju dočekao poziv u UFC. Bila je to prilika da kao zamjenski borac nastupi na UFC on FOX 23 eventu, gdje je poražen od Marcosa Rogeria de Lime, koji je prije borbe pao vagu.

Budući da je prihvatio borbu samo pet dana prije održavanja, UFC je Jeremyu dao još jednu šansu, a on ju je fantastično iskoristio. U lipnju je nastupio na Fight Nightu u Oklahoma Cityu, gdje je nokautom u prvoj rundi savladao Josha Stansburya te je tako zaradio i pravi UFC ugovor, a sada je saznao kada će odraditi prvu borbu na njemu.

To će biti u Detroitu 2. prosinca, na UFC 218 eventu, a protivnik mu je Dominick Reyes (7-0, 1-0 UFC), borac koji je debitirao na istom eventu gdje je Kimball upisao svoju prvu UFC pobjedu. On je tamo bio bolji od Joachima Christensena nokautom nakon samo pola minute borbe. Znajući da ova oba borca imaju pravi pedigre “finishera”, mogla bi nas dočekati vrlo uzbudljiva borba UFC-ove poluteške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI