Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jeremy Kimball se umirovio nakon poraza od Darka Stošića | Fight Site

Jeremy Kimball se umirovio nakon poraza od Darka Stošića

UFC 22.07.2018 19:24h Autor:

Jeremy Kimball

Borba u kojoj je poražen od Darka Stošića bila je posljednja na UFC ugovoru Jeremya Kimballa, a bivši FFC prvak poluteške kategorije se nakon nje odlučio umiroviti.

27-godišnjem Kimballu ovo je bila četvrta UFC borba i treći poraz prekidom u prvoj rundi. Između se našla tek pobjeda nad Joshem Stansburyem, koja mu vjerojatno ne bi značila u potencijalnoj potrazi za novim UFC ugovorom. No, o tome nema niti govora, budući da je Jeremy nakon borbe otkrio kako se više ne osjeća kao što bi trebao te da mu je najbolje da se povuče iz profesionalnog natjecanja uz borilačkom sportu. Nešto više o tome otkrio je Facebook statusom koji je nastao tek dvadesetak minuta nakon što je završila borba protiv Stošića.

“Hvala svima na podršci. Ovo je zapravo nešto što me mući već neko vrijeme i ovo nije nešto što dolazi zbog toga što sam doživio poraz. Ovo je nešto o čemu razmišljam već neko vrijeme. Ovom borbom sam do kraja odradio svoj UFC ugovor i odlučio sam odstupiti od profesionalnog natjecanja kao MMA borac. Zahvalan sam na svim usponima i padovima, od mene su učinili boljeg čovjeka”, napisao je Jeremy.

Kimball je profesionalni borac posao 2010. godine, kad mu je bilo tek 19 godina te je u karijeri ostvario 15 pobjeda i osam poraza. Vrhunac je doživio krajem 2016. godine, kad je u Zagrebu došao do FFC pojasa pobjedom nad Marom Perakom, a to mu je postignuće donijelo ispunjenje sna, odnosno odlazak u UFC. Nažalost po njega, u oktogonu ipak nije pokazao ono što je očekivao, a čini se da je time i izgubio volju za treningom i natjecanjem. A kada se borac tako osjeća, pametno je da odstupi od svega.

Jeremyu zahvaljujemo za sve borbe u kojima smo mogli uživati, kako u FFC ringu, gdje je upisao dvije pobjede u dva nastupa, tako i u UFC kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI