Jedna borba manje na UFC Fight Nightu u Argentini

UFC 01.11.2018 09:42h Autor:

Lipski vs. Moroz

Borba ženske muha kategorije između Maryne Moroz i Ariane Lipski, koja je bila ugovorena za Fight Nightu u Argentini, otkazana je 16 dana prije održavanja. Moroz se ozlijedila, a promocije za Lipski nije mogla pronaći adekvatnu zamjenu.

Trebala je to biti vrlo uzbudljiva borba za diviziju, budući da je Lipski u UFC pristigla kao KSW prvakinja i vjerojatno najbolja borkinja koja je posljednjih godina nastupala u Europi. Ova sjajna Brazilka bila je spremna za nastup kojim bi sebe odmah prezentirala kao ozbiljnu kandidatkinju za vrh, no na kraju neće nastupiti unatoč tome što se u potpunosti spremna.

Naime, njena protivnica se još prije nekoliko dana ozlijedila i bilo je jasno kako za Ariane UFC treba pronaći novu protivnicu. Ipak, u tome nisu uspjeli te je na kraju i ona izgubila svoje mjesto na eventu u Buenos Airesu. Za pretpostaviti je kako joj je UFC pronašao neke bolje opcije na eventima u prosincu ili siječnju te će se tamo naći. Možda čak i u ponovno ugovorenoj borbi protiv Moroz.

24-godišnja “Violence Queen” trenutno je na omjeru od 11 pobjeda i tri poraza, uz niz od devet uzastopnih trijumfa. Što se tiče njene nesuđene protivnice, ona je u nizu od dva UFC poraza te poraz baš i nije nešto što si smije dozvoliti.

UFC Fight Night 140 predvodi okršaj velter kategorije između najveće domaće zvijezda, Santiaga Ponzinibbia i Neila Magnya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI