Jedini pravi izazivač Velasqueza je Overeem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2013 11:25h Autor:

Alistair Overeem

Nijedna borba u MMA svijetu ne bilježi toliku pažnju kao kad se u UFC-ovom oktogonu nađu dva teškaša koji se bore za njihovu titulu prvaka.

Posljednji okršaj Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza u kojem je potonji nakon 13 mjeseci uspio vratiti titulu prvaka u svoje vlasništvo imao je fantastičnu gledanost, a svi s ogromnim nestrpljenjem očekuju objavu informacije tko će biti idući izazivač.

U posljednjoj anketi Fight Sitea upitali smo vas upravo to, tko bi trebao ući u kavez s Cainom Velasquezom, a čini se da Dana White ne bi trebao imati ni najmanje dvojbe, pogotovo ukoliko Alistair Overeem pobijedi Antonia "Bigfoot" Silvu u veljači, a to je nešto u što mnogi vjeruju.

U anketi je sudjelovalo malo više od 1.300 posjetitelja Fight Sitea, a njih čak 71% odnosno 925 želi vidjeti upravo Overeema kako se bori za titulu prvaka, dok su preostale dvije ponuđene opcije dobile daleko manje glasova.

15 posto vas želi Fabricija Werduma kao izazivača, a svega 14 posto bi htjelo vidjeti treći meč između Caina i Juniora dos Santosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI