Jedini čovjek koji je “namučio” Ngannoua u Octagonu: “Stipe će pobijediti!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2018 09:31h Autor:

Blaydes

Curtis Blaydes je jedini čovjek u Octagonu koji je za sada  uspio napraviti barem nekakve probleme prvom izazivaču u teškoj kategoriji Francisu Ngannou.

Dvojac se susreo na Fight Night priredbi u Zagrebu početkom 2016. godine, a nakon početnog uragana Amerikanac je uspio primiriti francusko-kamarunsku senzaciju. No, na koncu je porazu kumovala nezgodna ozljeda oka zbog koje Blaydes nije mogao nastaviti i u trećoj rundi dvoboja.

Nakon Ngannoua, Blaydes je nanizao nekoliko sjajnih predstava pa mu se osmiješila prilika boriti se protiv legendarnog Marka Hunta na jednoj od nadolazećih priredbi UFC-a u 2018. godini.

Nas je iz intervjua koji je objavljen na MMAFightingu zanimao dio u kojem su ga novinari upitali o njegovom mišljenju o nadolazećem dvoboju između Miočića i Ngannoua na UFC-u 220. Blaydes je, priznaje, bio iznenađen kako se u meču s Ngannouom postavio Alistair Overeem. A kao čovjek koji je bio u Octagonu s Ngannouom, njegovo mišljenje se svakako mora uvažiti.

“Zanima me jako ovaj meč. Vrlo sam bio iznenađen zbog načina na koji je Overeem pristupio njihovom meču. Činilo se da je od početka spreman na izmjene na nogama što je ono čemu Ngannou teži. On to želi životinjski odraditi jer mu je potreban samo jedan udarac. Tako da sam bio iznenađen njegovim pristupom. Siguran sam da će se Stipe drugačije boriti, da će ga uhvatiti u klinč, stisnuti uz kavez i izmoriti. Pokušat će ga odvući u treću, četvrtu… rundu. Tako će pobijediti. Ne može pobijediti u prvoj rundi nego na ovaj način.”

Upitan tko pobjeđuje, Blaydes je bio jasan…

“Biram Stipu. Ali neovisno o tome tko će pobijediti, ja sam na dobitku. Ako Ngannou pobijedi, ja sam čovjek koji je s njim bio u drugoj rundi. Ako izgubi, bliže sam revanšu s njim”, zaključuje “Razor”.

Blaydesa ćemo gledati na UFC-u 221 u australskom Perthu. Priredba je zakazana za 10. veljače.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI