“Jebeni komičar” White odgovorom prizemljio Mayweathera (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2017 13:18h Autor:

Mayweather i White (screenshot)

Ponuda Dane Whitea od 25 milijuna dolara i udio od PPV prodaje nije nimalo zainteresirala Floyda Mayweathera Jr.-a koji se nakon iste samo nasmijao i u svom stilu poručio kako ona nije dostojna njegovog imena.

“Jebeni komičar”, ukratko je uz smijeh za TMZ prokomentirao umirovljeni boksač koji je tom prigodom samo pokazao na svoj sat, inače Hublot Laferrari čija se cijena kreće između 220 i 350 tisuća dolara.

Nakon jednostavnog i jasnog odgovora boksačke zvijezde, stigla je i reakcija predsjednika UFC-a.

“Kao prvo, Floyd misli da je toliko veći od Conora, no on je u krivu. Slušajte, Floyd je 20 godina neporažen i za to ću mu dati sva priznanja svijeta. Conor je ovdje tri – četiri godine i to što on misli da je puno veća zvijezda od njega nije točno. Ne namjeravam mu platiti više nego svom liku.

Svi znamo da 25 milijuna dolara nije kikiriki, a to zna i on. Kroz prozor pokazuje svoj sat, a taj sat je problem. Kada nosiš sat koji vrijedi 250 tisuća dolara, onda će ti brzo zatrebati 25 milijuna. Jako brzo. Hej Foyd, porez također dolazi na naplatu.

Floyd govori kako je iznio ponudu. On nije nikad složio ponudu. To nije istina, ja sam ju napravio, ok. Ako si ozbiljan, prava ponuda je pred tobom. Što ćemo dalje?”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI