Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jean-Claude Van Damme želi ispraviti McGregorove greške u stand upu | Fight Site

Jean-Claude Van Damme želi ispraviti McGregorove greške u stand upu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2015 21:54h Autor:

Jean-Claude Van Damme

Ako Steven Seagal može trenirati Andersona Silvu i Lyota Machidu, onda Jean-Claude Van Damme može trenirati Conora McGregora. Popularni akcijski glumac je u "It's time" podcastu Brucea Buffera ponudio Ircu pomoć kod ispravljanja nekih grešaka koje McGregor čini u stand upu.

JCVD bi volio neko vrijeme trenirati s Conorom nakon UFC-a 189..

"McGregor je sjajan borac koji jednako dobro koristi ručne i nožne tehnike. Ono što posjeduje, a što ne posjeduje previše boraca, jest mogućnost da uoči detalje. Fedor Emelianenko možda nije bio čovjek u najboljoj mogućoj fizičkoj formi, no imao je jednaku kvalitetu uočavanja detalja. To ima i McGregor, a osim toga posjeduje i glad za svakodnevnim treningom. Nakon ovog meča htio bih provesti s njim neko vrijeme i raditi dodatno na nožnim tehnikama kako ne bi radio greške. Prilikom udarca sjajno okreće tijelo. Posjeduje iznimnu brzinu, ali borac kalibra Alda ipak može skratiti distancu. To za njega predstavlja opasnost."

Conor će se boriti s prvakom Aldom na UFC-u 189 na kojem će ulog biti Joseov pojas prvaka perolake kategorije. Dobra stvar za Irca je to što će, pobijedio Alda ili izgubio, moći provesti neko vrijeme trenirajući s akcijskom legendom kao što je Van Damme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI