Je li se Anderson predomislio? Borio bih se protiv Jonesa u “catchweightu”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2012 09:14h Autor:

Anderson Silva i Jon Jones

Anderson Silva ipak ostavlja na kraju mogućnost da odradi meč protiv Jona Jonesa, ali kao glavni preduvjet postavlja da se ta borba održi u catchweightu.

Najbolji aktivni MMA borac na svijetu, Brazilac Anderson Silva, ranije je ovog tjedna izjavio da nema te višemilijunske ponude koja bi ga mogla nagovoriti da uđe u oktogon s aktualnim prvakom poluteške kategorije Jonom Jonesom. No, čini se da se situacija samo u dan-dva malo promijenila.

"Novac je naravno svima nama bitan, ali ne borim se zbog njega. Ne bih se zbog novca borio s Jonesom, a sličnog razmišljanja je i on", tako je pričao Anderson neki dan, a jučer je najavio da ipak postoji opcija prema kojoj bi se on borio protiv Jonesa.

"Mene ne zanima borba protiv Jonesa, ali ljudi o njoj ne prestaju pričati. Moja kategorija je do 84 kilograma u kojoj držim i titulu, ali neću reći da je nemoguće da dođemo do dogovora oko kilaže", najavio je Anderson.

Menadžment brazilskog borca vjerojatno će tražiti da Jones na vaganju mora imati 90 ili 91 kilogram, a preostaje nam za vidjeti kako će na ovu informaciju reagirati Jones i njegov trener Greg Jackson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI