Je li ozljeda Gustafssona bila samo okrutna prvoaprilska šala?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2013 08:33h Autor:

Alexander Gustafsson

Navodna ozljeda Alexandera Gustafssona na samom koncu proteklog tjedna mnoge je iznenadila i pomalo rastužila s obzirom da su se šanse za održavanje meča između njega i Gegarda Mousasija svele na minimum, no trenutno nitko ne može sa sigurnošću ustvrditi je li se zapravo radilo ipak o uranjenoj prvoaprilskoj šali ili je situacija zaista ozbiljna.

Dana White tvrdi da meč stoji i dalje, brojni mediji prenijeli su izjavu Švedske MMA Federacija kako su njihovi liječnici pregledali Gustafssona i ustvrdili da je porezotina iznad oka preduboka da bi mu se mogla izdati dozvola za meč.

U ponedjeljak se čak na svom Twitter profilu oglasio i Wanderlei Silva te objavio da je spreman i da će se boriti kao zamjena protiv Mousasija, ali to UFC službeno nije potvrdio, već je Dana White upozorio sve da ne nasjedaju na prvoaprilske fore.

Bez obzira na to, oglasio se i sam Mousasi putem Twittera te prihvatio meč protiv Wanda. "Ako je to istina i ako si spreman, onda prihvaćam ponudu. Bila bi to velika čast za mene, iznimno te poštujem", napisao je Gegard.

Nadamo se da će cijela ova situacija biti raspetljana u što kraćem roku, jer UFC on Fuel je za nekoliko dana, a trenutno nitko ne zna tko će se boriti u glavnom meču večeri u Švedskoj…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI