Je li ovo čovjek koji može zaustaviti Jonesa?

UFC 11.10.2012 10:11h Autor:

Glover Teixeira

UFC je i dalje u potrazi za borcem koji bi mogao zaustaviti Jona Jonesa ili mu barem pružiti što bolji otpor. Glover Teixeira smatra da je to upravo on.

Poluteška kategorija UFC-a trenutno ima problema s pronalaskom kvalitetnih izazivača za prvaka Jona Jonesa. Osim u jednoj situaciji, Jones je tijekom meča protiv Belforta gotovo konstantno dominirao i još uvijek se nije pronašao borac koji bi ga mogao poraziti ili možda barem pružiti što jači otpor prvaku.

Pita li se Teixeiru, on smatra da je upravo kao stvoren za osobu koja će zaustaviti Jonesa. Tek je ove godine stigao u UFC, gdje je do sada pobijedio Kylea Kingsburyja, a ovog se vikenda u Rio de Janeiru bori protiv Fabia Maldonada. Nada se i uskoro prilici da napadne pojas prvaka.

"Ovisi kako prođe meč protiv Maldonada, koji je težak protivnik, pa ne znam koliko će još biti potrebno da stignem do meča protiv prvaka. O tome trenutno ne razmišljam", rekao je Glover na pitanje koliko je trenutno daleko od meča protiv Jonesa.

Posljednji poraz netko mu je nanio sad već davne 2005. godine, a on je uvjeren da njegov veliki pobjednički niz ne bi prekinuo ni Jones. "Ako me ovog trenutka stavite u kavez s Jonesom, ja ću mu uzeti titulu", smatra Teixeira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI