Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Je li ovo nepravda? Maldonado i Teixeira nakon strašnog meča ostali bez bonusa! | Fight Site

Je li ovo nepravda? Maldonado i Teixeira nakon strašnog meča ostali bez bonusa!

UFC 14.10.2012 09:53h Autor:

Maldonado VS Teixeira (foto: MMA Fighting)

UFC je podijelio bonuse nakon svoje sinoćnje priredbe u Rio de Janeiru, no dva borca mogu biti prilično nezadovoljni odlukom Dane Whitea.

Fabio Maldonado i Glover Teixeira pružili su nezaboravnu borbu. Gotovo da je nevjerojatno što je sve preživio Maldonado, pogotovo u prvoj rundi i malo koji drugi borac uspio bi nakon toga nastaviti meč. Nekadašnji protivnik našeg Igora Pokrajca bio je u takvom stanju da je sredinom druge runde u kavez ušao liječnik kako bi provjerio njegovo stanje.

Dao je sucu preporuku da meč prekine, no on je na Maldonadovo inzistiranje ipak nastavljen, nakon što se sudac pitajući borca koliko prstiju vidi na ruci uvjerio da ipak vidi još uvijek u redu. Nakon druge runde meč je prekinut. Teixeira je također bio u šoku kakve je sve batine uspio Maldonado preživjeti tijekom deset minuta borbe te se Fabio svejedno ljutio što ne može odraditi posljednju treću rundu.

Gotovo svi su bili uvjereni da će dobiti bonus za najbolju borbu večeri, zaslužio je to pogotovo Maldonado koji je primio ogroman broj čistih udaraca u glavu, no dogodila se ipak možda nepravda.

Dana White donio je odluku da su najatraktivniju borbu večeri pružili Jon Fitch i Erick Silva. Njih dvoje postali su tako svaki bogatiji za čak 70 tisuća dolara.

Najbolji zahvat proglašen je onaj koji je donio pobjedu Minotauru, dok je nagradu za najbolji nokaut večeri uzeo Rony Mariano Bezerra.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI