Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Je li ovo meč koji sanjate? (FOTO) | Fight Site

Je li ovo meč koji sanjate? (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2012 09:26h Autor:

Jones VS Dos Santos

Kažu da nikad nije zabranjeno sanjati, a nije tajna o čemu sanja velika većina MMA fanova. To je fantastični okršaj između prvaka poluteške Jona Jonesa i prvaka teške kategorije Juniora dos Santosa.

Hoće li do tog meča ikad doći, nitko se ne usudi sa sigurnošću prognozirati, iako nas je Jones nedavno razveselio svojom potvrdom da zaista ima namjeru karijeru u doglednoj budućnosti nastaviti svoju karijeru u teškoj kategoriji. 

"Meni bi bila velika čast boriti se protiv Caina Velasqueza u budućnosti. Želim se boriti s najboljima, a s Cainom ne želim u oktogon zato jer ga ne volim ili nešto slično, smatram da je odličan tip, nego jer mislim da bi bilo zanimljivo. Zbog toga sam, uostalom, ovdje", rekao je Jon sredinom prosinca.

Možda neće odmah napasti pojas prvaka u kategoriji 93+, iako definitivno ima rezultate zbog kojih bi to mogao tražiti, ali bit ćemo zadovoljni borbom protiv Caina.

Fanovi nisu previše čekali, pa su već napraviti i poster za ovaj sjajan okršaj, koji ćemo, nadamo se, jednog dana zaista i gledati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI