Je li moguće? Jones javno podržao Cormiera u raspravi s Gustafssonom

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2018 09:41h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Rivalstvo između Jona Jonesa i Daniela Cormiera jedno je od najvećih u novijoj povijesti UFC-a, ali i ovaj dvojac ponekad uspijeva pronaći zajednički jezik.

Sada im je u tome pomogao javni ispad Alexandera Gustafssona.

Podsjetimo, Šveđanin se nedavno pohvalio potpisom novog ugovora, a usput je odlučio i malo ‘bocnuti’ DC-ja.

“Dok ostali govore o mirovini, ja sam baš potpisao novi ugovor s UFC-om danas. Zahvalan sam, uzbuđen sam i borit ću se vrlo brzo”, stajalo je tada u Gustafssonovom tekstu kojim je aludirao na Cormierovo razmišljanje o odlasku u mirovinu.

“Što si ti točno postigao u svojoj karijeri? Ja sam pošteno zaradio pravo na odlazak u mirovinu na svom vrhuncu. Tvoje najveće postignuće su dva tijesna poraza. Čestitke na novom ugovoru, sada se odi boriti. Prošle su dvije godine. Dosta s objavama na društvenim mrežama”, uzvratio je ubrzo aktualni prvak svom bivšem izazivaču, a nakon svega toga raspravi se kratkim komentarom na Twitteru priključio i Jon Jones.

“Ja uopće ne volim DC-ja, a uživao sam u ovom. Presmiješno… Alex, molio bih te da idući put taj imidž opakog lika doneseš u posljednje runde”, glasila je poruka ‘Bonesa’ koji se i sam nedavno našao prozvanim u Gustafssonovim izjavama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI