JDS: UFC i MMA su postali veći od boksa!

UFC 08.05.2015 15:07h Autor:

Junior dos Santos

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao bili su protagonisti jednog od najiščekivanijih mečeva u povijesti boksa. Među ljubiteljima boksa koji nisu željeli propustiti ovaj dvoboj je i nekadašnji UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Junior dos Santos.

Floyd Mayweather je na kraju došao do pobjede u tom meču, ujedinio je naslove te ostao i dalje neporažen u karijeri. Meč je gledao i Junior dos Santos koji je veliki ljubitelj boksa.

"Kao i svi i ja sam gledao meč. Uživao sam u meču. Bila je to dobra borba dva velika prvaka. Bila je to stvarno dobra borba.", izjavio je Junior dos Santos za The MMA Hour.

"Mislim da je Floyd Mayweather napravio odličan posao jer je povezivao bolje udarce. Zato je pobijedio. Kad god je Pacquiao išao prema naprijed mislio sam da i on pogađa. Mislim da su suci dali prednost Mayweatheru upravo zato jer je bolje povezivao serije."

JDS korsiti svaku priliku da pogleda dobar boks meč.

"Kad god mogu gledam boks jer ga volim. Stvarno volim gledati boksačke mečeve, ali u Brazili je to teško. No, UFC i MMA su postali na neki način veći od boksa. Naravno, boksači više zarađuju od MMA boraca i to je najveća razlika. No, mi smo jednako poznati kao i oni. Mi smo sada veći od boksa."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI