Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
JDS: Srušit ću Hunta i prisiliti na tapkanje | Fight Site

JDS: Srušit ću Hunta i prisiliti na tapkanje

UFC 24.03.2013 11:21h Autor:

Mark Hunt

Junior dos Santos već slaže taktiku za super meč protiv Marka Hunta koji ćemo gledati na UFC-u 160 26. svibnja u Las Vegasu. Gostujući u emisiji  radio postaje MMAJunkie, Brazilac je izjavio da mu je poraz od Velasqueza donio i dosta pozitivnog u životu – smatra da je stasao kao borac.

"Pokušavao sam čitavo vrijeme ostati u stojci. No, MMA je nešto drugo, moraš upotrebljavati i BJJ i hrvanje. Sada mi je sve puno jasnije nego prije. Moram upotrebljavati sve svoje kvalitete kako bih pobjeđivao, pogotovo ako se boriš protiv protivnika kao što je Cain Velasquez", smatra JDS.

Slično bi trebalo biti i u dvoboju s Huntom…

"Moraš biti spreman boriti se na razne načine. Sada mnogo treniram BJJ i smatram da u tom području imam sve više i više samopouzdanja. Osjećam da bih ga mogao srušiti na parter i natjerati na tapkanje, ako budem u takvoj situaciji", zaključio je Dos Santos.

Huntu je dvoboj protiv Dos Santosa izazivačka ulaznica, a s obzirom na njegove sjajne stand up kvalitete ne čudi da bi se Brazilac mogao odlučiti na potpunu promjenu svoje uobičajene taktike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI