JDS razočaran UFC-ovim potezom da vrate Lesnara: “Sigurno neće biti čist, on je varalica”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2018 10:32h Autor:

Lesnar i JDS

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Junior dos Santos je još jedan u nizu boraca koju su iskazali nezadovoljstvo načinom na koji je UFC pokušao prodati meč između Daniela Cormiera i Brocka Lesnara na UFC-u 226. Podsjećamo kako je nakon slavlja DC-ja u glavnoj borbi večeri, WWE zvijezda ušla u kavez da bi zajednički odradili prilično loš “performans” koji je trebao izgledati kao nekakav sukob.

“Povratak Brocka Lesnara me nije iznenadio. Onaj tko me iznenadilo je bio Cormier. Sada dvostruki prvak, u trenutku koji je proživljavao, najbitnijem trenutku karijere, on je išao prozvati Brocka Lesnara. Nisam to mogao razumijeti da budem iskren. Bio sam šokiran čitavom situacijom, sve je izgledalo kao kazalište. Bilo je ridikulozno”, objašnjava Dos Santos kojeg ćemo napokon narednog vikenda vidjeti ponovno u akciji protiv Blagoya Ivanova na Fight Night priredbi u Boiseju.

“Cigano” kaže kako je shvatio Cormierove motive kada ih je kasnije otkrio na press konferenciji poslije priredbe.

“Gledao sam press konferenciju kasnije, objašnjavao je kako je Brock Lesnar borac koji prodaje mnogo PPV prijenosa. Tako da bi to očito trebala biti borba koja će donijeti mnogo novca i za njega, a on će dobiti laganog protivnika. Neće biti tako lagan, ali će biti lakši od mnogih drugih, a financijski mnogo unosniji”, dodao je Brazilac.

Upitan o poziciji Brocka Lesnara koji se nakon doping skandala vraća u UFC i odmah dobije priliku postati prvak, JDS odgovara:

“To je potpuno nepravedno, ali znamo kako rang ljestvice u UFC-u funkcioniraju. Rang ljestvice su bazirane na nekoj čudnoj politici, ali nije lijepo vidjeti kako Brock Lesnar preskače nekoliko stepenica. Posebno zato što nije bio on taj koji je odlučio prestati se boriti,  pao je na doping testu zbog nečega što stalno upotrebljava. Pa to se jasno vidi…”, smatra Brazilac optuživši tako Lesnara da je konstantno nadopingiran.

“USADA ga je maknula, a sada se vraća i to bi trebalo biti nešto pozitivno. Nije. On ništa ne donosi ovom sportu. Taj dečko je varalica. Jedino kome će on donijeti nešto je onima koji ga vole gledati jer je velik”, smatra JDS i zaključuje:

“Naučio sam da borci koji su bili dugo na dopingu više ne mogu bez njega jer im tijelo više ne proizvodi samo testosteron kao ranije, više ne proizvodi HGH (hormorn rasta) kao prije i mnoge druge hormone. Da bi se natjecali na najvišem niovu, ti sportaši moraju upotrebljavati doping. Ne znam što planira, ali čist gotovo sigurno neće biti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI