JDS-ovi problemi: Nikad više neće biti sa suprugom, ali ona ostaje njegov menadžer!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2013 08:55h Autor:

Obitelj Dos Santos

Junior dos Santos kao jedan od glavnih razloga iznimno lošeg nastupa u meču protiv Caina Velasqueza na koncu 2012. godine označio je velike bračne probleme sa svojom suprugom Vilsanom. Njih dvoje su se rastali, no u poslovnom odnosu ipak će ostati.

Posljednjih dana neki brazilski mediji izvijestili su da će se njih dvoje pomiriti i otkazati brakorazvodni postupak, no oboje su to odlučili javno demantirati.

"To je laž, sve što sam ja rekao je da je jedan od mojih ciljeva u 2013. godini zadržati Vilsanu. Naš odnos je vječan, ona ostaje najbitnija osoba u mom životu, jedino što više nećemo biti u braku", poručio je Junior.

"Definitivno bih zaključila sva ta nagađanja o našem odnosu i braku. Mi smo bili oženjeni deset godina, ali prijateljski odnos smo zadržali. Između nas je uvijek postojalo povjerenje, istinska ljubav i poštovanje. Jedno drugome želimo i dalje samo najbolje, a odluku o prekidu braka donijeli smo zajednički. S njim sam i dalje redovno u kontaktu, ja sam odgovorna za cijelo vođenje njegove karijere i to se neće promijeniti. Nastavit ću brinuti o njemu i njegovoj karijeri. Mi ćemo biti prijatelji zauvijek", rekla je Vilsana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI