JDS napao Werduma i Overeema pa poručio: “Ovu ću godinu završiti kao prvak i u to nimalo ne sumnjam!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2017 12:38h Autor:

Junior dos Santos

Iako mu je Stefan Struve otkazao nastup za priredbu koja je na rasporedu 19. veljače, Junior dos Santos se i dalje priprema dok iščekuje zamjenu. Puno se imena spominjalo u tom kontekstu, no ono koje će mu se suprotsaviti u Halifaxu još nije saznao.

“Ne znamo situaciju. Iz UFC-a su poručili kako traže protivnika, ponajviše iz razloga jer smo u glavnoj borbi večeri. Tako da i dalje treniram i čekam vijesti”, ukratko je JDS objasnio situaciju u kojoj se nalazi pa otvoreno kritizitao dvojac koji je ranije vidio kao najizglednije protivnike, no oni su očito odbili ovaj meč.

“Werdum je bio prva UFC-ova opcija. Pričali su s njim prije nego što su pričali sa mnom, ali je ponovno odbio borbu. Ne znam razlog, ali vjerujem da je ovo treći put u posljednjih nekoliko mjeseci da je odbio meč protiv mene, a to nema smisla.

No ako pogledate i prije Struvea su mi teško pronalazili borbu. Nitko se nije mogao boriti, nitko nije imao dovoljno vremena za pripremu. Primjerice Alistair, on je govorio kako nema dovoljno vremena za pripremu, a onda odjednom, nakon što dobijem protivnika, svi dogovore borbe. To je smiješno. Alistair će se boriti tjedan, dva nakon Halifaxa. Sa mnom nije mogao, ali s Huntom može?”- upitao se nezadovoljni Brazilac.

S nedostatkom kvalitetnih protivnika, “Ciganu” će i put do novog napada na titulu biti otežan, no on i dalje ne posustaje te uvjereno poručuje:

“Apsolutno sam siguran da ću u 2017.  svima, pa i onima koji mi nisu vjerovali, pokazati da sam govorio istinu. Ovu ću godinu završiti kao teškaški prvak i u to nimalo ne sumnjam.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI