JDS: Ja sam pravi prvak, a Overeem me ne zanima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2012 06:17h Autor:

Dos Santos pjeva

Brazilac Junior dos Santos zaista ima razloga uživati u posljednje vrijeme kao aktualni prvak UFC-a u teškoj kategoriji, iako mu je do obrane titule preostalo još svega 11 dana.

Dos Santos očekivano je vrlo samouvjeren prije borbe u Las Vegasu, a još jednom se dotaknuo i svog nesuđenog protivnika Alistaira Overeema.

“Ne znam što se zaista dogodilo s Alistairom Overemoom, ali ni ne zanima me. To je između njega i Atletske komisije, no mislim da mora pokušati ponovno nekako ishoditi licencu za borbe, iako ću uvijek biti na strani boraca koji su “čisti”. Ja ne koristim ništa zbog čega bih bio snažniji ili brži, niti podržavam ikoga tko to čini. Atletska komisija donijela je dobru odluku što ga je suspendirala zbog toga na devet mjeseci”, rekao je Brazilac.

Nakon što je postalo jasno da Overeem nije prošao na testu, mnogo se boraca nudilo da uđu u kavez s Dos Santosom, mnogo je tu bilo nagađanja, no prvak UFC-a nikad nije previše ni mario za to tko je na drugoj strani.

“Borit ću se s kime god UFC želi, ne biram svoje protivnike i borit ću se s bilo kime na svijetu. Svi žele znati tko je pravi prvak, a ja to jesam jer nisam nikad uzimao nikakve ilegalne supstance. Kad me pogledate, vidite pravog mene. Kada borci koriste ilegalne supstance, to nisu zapravo pravi oni u borbi i to je vrlo frustrirajuće.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI