Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
JDS: Imam srce ratnika i moja će karijera dugo trajati! | Fight Site

JDS: Imam srce ratnika i moja će karijera dugo trajati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2014 09:46h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos i Stipe Miočić u svom su meču postavili novi rekorde upućenih značajnih udaraca te su se zaustavili na brojci od 222 udarca što je 10% više nego u meču između Marka Hunta i Antonija Silve koji su držali rekord s 202 udarca.

Nakon takvog meča morate se upitati koliko može trajati karijera jednog borca bez ozbiljnijih posljedica. Junior dos Santos je, bez obzira na posljedice koje su bile vidljive i iz zadnjih redova, uvjeren da će se još dugo boriti.

"Stvarno vjerujem da ću imati dugačku karijeru. Sve je to dio igre. Vrlo lako nateknem. Događa se. No, osjećam se dobro. Samo sam natečen.", izjavio je nakon meča Junior dos Santos.

""Mislim da sam dobro radio tijekom meča, ali Miočić je bio odličan u prve dvije runde. Stvarno je opasan i težak protivnik i došao je jako dobro pripremljen za ovaj meč. Vjerujem da mogu pobijediti u svakoj borbi i nije bitno što se događa tijekom nje. Vjerujem u pobjedu do kraja borbe. Ponekad je to teško shvatiti, ali vjerujem da imam srce ratnika."

Naravno da je nakon ove pobjeda zanimljiva postala i priča o borbi za naslov.

"O naslovu trenutno ne razmišljam i što god UFC odluči poštovat ću i prihvatiti. Mislim da smo obojica tijekom ove borbe pokazali puno dobrih stvari. Miočić je sjajan sportaš i borac te sam stalno morao davati sve ode sebe. Ovog sam puta pobijedio.", zaključio je JDS.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI