JDS i Lewis borba večeri, izvedba večeri za Pricea i Dariusha

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2019 10:03h Autor:

Lewis vs. JDS

Borba Juniora Dos Santosa i Derricka Lewisa proglašena je najboljom borbom Fight Nighta koji su ova dva teškaša predvodili te je svakome od njih pripao bonus od 50.000 dolara. Jednakim iznosom, za najbolju izvedbu večeri, nagrađeni su Niko Price i Beneil Dariush.

Izuzetno zabavna i uzbudljiva bila je borba Juniora Dos Santosa i Derricka Lewisa, koju je bivši prvak završio prekidom u drugoj rundi. Njih dvojica ponudili su sve ono što se od teškaša očekuje, a obojica su nekoliko puta bila blizu toga da pokleknu. JDS je bio dominantan borac, no Lewis je imao spremna oružja za riješiti posao onako kako je zamislio. I nekoliko puta bio je blizu, no na kraju nije uspio ostvariti svoj plan. No, ova dvojica su više nego dobro zabavili publiku te je bonus za borbu večeri apsolutno zaslužen. Treća je to borba večeri te ukupno šesti bonus za Brazilca, koji i dalje drži rekord najduljeg pobjedničkog niza u povijesti teške kategorije. Tim putem imao je devet pobjeda u nizu, a ovo mu je sada treća u aktualnom nizu. Kod Lewisa je s bonusima ista situacija, treći bonus za borbu večeri te šesti bonus ukupno.

Najbolje izvedbe večeri pripadaju Niku Priceu i Beneilu Dariushu. Price je svoj bonus pokupio za nokaut protiv Tima Meansa, u borbi koja je bez dvojbe mogla biti i borba večeri. Desni kroše vrijedan je 50.000 dolara, a Priceu je ovo već treći bonus za najbolju izvedbu otkako je u UFC-u. Zapravo, samo za jednu od svoje četiri pobjede ga nije dobio.

Dariush je prvo impresionirao udarcima koje je podnio u prvoj rundi borbe protiv Drewa Dobera, da bi u drugoj okrenuo borbu na ono gdje bi trebala biti njegova prednost te je istu završio polugom na ruci. Za Dariusha je to tek drugi bonus u 15 UFC borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI