JDS hrabro predviđa: Završit ću Stipu prije kraja druge runde, nema skrivanja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2017 14:26h Autor:

UFC on Fox: dos Santos vs. Miočić

Gotovo je pet godina prošlo od kada je Junior Dos Santos mogao sebe posljednji put nazvati UFC prvakom. Za desetak dana u Dallasu ima priliku ponovno to postati. No, daleko od toga da će mu biti lako i jednostavno. Na drugoj strani Octagona će stajati aktualni šampion Stipe Miočić u glavnoj borbi UFC-a 211.

Kladionice su rekle svoje. Stipe je favorit unatoč porazu u njihovom prvom međusobnom meču. Očito se mnogo toga od tada primijenilo. Ipak, previđanja nisu pokolebala Brazilca. On vjeruje da je titula njegova…

“Nevjerojatno je imati pojas i biti priznat kao najopasniji čovjek na planetu. To nije za svakoga. Svi žele to postati, no samo malo ljudi u karijeri uspije stići do pojasa”, rekao je “Cigano” u razgovoru za ugledni FOX Sports.

“Mnogo mi znači, ako bih ponovno postao prvak. Moja motivacija je, naravno, moja obitelj. Borim se kako bih pobijedio tog lika ponovno i siguran sam da ću ga pobijediti.”

O Stipi ipak priča u superlativima, unatoč tome što je siguran u svoje slavlje…

“Stipe Miočić nije šala, on je prava stvar. Udara iznimno jako, ima jako dobre boksačke kvalitete, vrlo je dobar hrvač, dobro ga poznajem… Ali ja sam broj 1 u ovoj diviziji”, tvrdi Brazilac i dodaje:

“Nakon svega što se dogodilo u ovoj kategoriji… svaki put gledam svaki meč. Pogledam čitavu stvar i analiziram. Jasno mi je da zaslužujem biti prvak ponovno. Ako se dobro spremim, to će se dogoditi. Samo je pitanje vremena. Ne možeš se sakriti od sebe. Naći ću te i pobijedit ću te.”

Za kraj…

“Moje predviđanje je da ću Miočića završiti prije kraja druge runde. Jako ga poštujem, ali ja pobjeđujem.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI