Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Javio se Jones i poslao jasnu poruku samom vrhu poluteške kategorije | Fight Site

Javio se Jones i poslao jasnu poruku samom vrhu poluteške kategorije

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2018 10:39h Autor:

Jon Jones

Prošlo je 10 mjeseci od UFC-a 214 i posljednjeg nastupa Jona Jonesa. Iako je bivši prvak neaktivan i u iščekivanju konačne presude zbog pada na doping testu te je pravo pitanje kada bismo ga i hoćemo li ga uopće ponovno gledati u oktogonu, ‘Bones’ se potrudio poslati podsjetnik samom vrhu poluteške kategorije.

Jones je tako odgovarajući na poruke fanova, preko Twittera jasno poručio da sebe i dalje smatra pravim prvakom i najboljim među poluteškašima.

“Pojas će zauvijek biti tvoj”, napisao je jedan obožavatelj, na što je borac odgovorio:

“Hvala ti brate, tako je, znam da mi ne treba taj pojas kako bih bio prvak. Siguran sam i da svi iz top pet to dobro znaju.”

Nešto kasnije, Jones je detaljnije objasnio što je točno mislio pod tim odgovorom, no taj je Tweet ubrzo izbrisao. Ipak, netko je bio dovoljno brz pa je uspio uhvatiti screenshot tog sadržaja.

“Uopće mi ne treba taj pojas, niti trebam biti rangiran da bih znao kako sam prvak. To je nešto što osjećam u srcu. Dobro znam što sam postigao i što ću tek učiniti”, poručio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI